Allseas

Contact

Allseas
Capitool 64
7521 PL Enschede
Nederland

+31 15 268 18 00

allseas.com/

Allseas

Allseas

Dynamiek, inventiviteit, groei en een no-nonsensecultuur kenmerken de Allseas Groep. De onderneming, opgericht in 1985 en aangevoerd door Edward Heerema, legt zich toe op technische dienstverlening aan de offshore olie- en gasindustrie en is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten.

Wij opereren wereldwijd met een veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen voor zwaar hijswerk en installatie van pijpleidingen en onderwaterconstructies. Al onze schepen hebben wij in-huis ontworpen en ontwikkeld. Tot op heden hebben wij meer dan 275 projecten uitgevoerd en meer dan 20.000 km pijpleiding geïnstalleerd.

Ons meest recente schip, Pioneering Spirit, is met een lengte van 382 meter en een breedte van 124 meter het grootste werkschip ter wereld. Het is bestemd voor het installeren of weghalen van grote offshore olie- en gasplatforms in één stuk en kan bovenbouwconstructies tot 48,000 ton en onderbouwconstructies tot 25,000 ton tillen.

In 2016 heeft Pioneering Spirit  het Yme platform met een gewicht van 13.500 ton uit de Noordzee verwijderd. In april 2017 volgde de verwijdering van het 24,000 ton zware Brent Delta platform van Shell, een project waarmee een nieuw wereldrecord voor offshore hijswerk gevestigd is.

Grensverleggend

Onze reputatie als koploper in de markt wordt op zee en aan de wal dagelijks waargemaakt door meer dan drieduizend mensen. Hun initiatief, beoordelingsvermogen en daadkracht getuigen wereldwijd van kennis van zaken en toewijding aan hun vak.

Om onze reputatie te blijven waarmaken proberen wij voortdurend de bestaande grenzen van techniek te verleggen. Een technische doorbraak kan echter alleen gerealiseerd worden als onze mensen het aandurven om de bestaande toepassingen terzijde te leggen en zich het onmogelijke als uitgangspunt voor te stellen

Daarom zoeken wij gemotiveerde hands-on HTS/TU studenten met affiniteit voor de offshore-industrie. Allseas biedt uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. In een stimulerende werkomgeving zit je aan het roer van je eigen carrière.

Kijk voor meer informatie op www.allseas.com