CIREX

Contact

CIREX
Bornsestraat 365
7601 PB Almelo
Nederland

+31 546 54 04 00

a.maas@cirexfoundry.com

cirex.nl/

CIREX

CIREX

CIREX is ontwikkelingspartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk in staal, geproduceerd volgens de ‘verloren wasmodel’- methode. CIREX heeft een grote naamsbekendheid en goede reputatie opgebouwd bij internationale klanten. Hier zijn we naast leverancier ook ‘preferred development partner’.

Dankzij ons volledig geautomatiseerde productieproces voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen voor wat betreft productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en processtabiliteit waardoor onze klanten verzekerd zijn van een lage Total Cost of Ownership (TCO). Bij CIREX werken 450 medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Naast de hoofdvestiging in Nederland (Almelo, Overijssel) zijn er twee vestigingen in Tsjechië en een in Slowakije.

Onze missie

Het uitgangspunt is om onze klanten te ontzorgen vanaf productontwikkeling tot en met serieproductie. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen zijn we als leverancier van complexe stalen componenten organisatorisch, technisch en bedrijf- en procesmatig continue aan het verbeteren en ontwikkelen. Alleen dan kunnen we voldoen aan de hoge eisen en voorwaarden die door de internationale markt worden gesteld.

Werken bij CIREX

CIREX biedt verschillende mogelijkheden aan wat betreft stage- en afstudeerplaatsen. Onder persoonlijke begeleiding zal je actief meewerken op de afdeling en deelnemen aan projecten waarin je jouw kennis en vaardigheden kan toepassen in de praktijk. Daarnaast krijg je de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en te werken aan onderwerpen die jou interesseren. Persoonlijke ontwikkeling vinden we van groot belang binnen CIREX, daarom krijg je bij ons alle mogelijkheden om jezelf te
ontplooien.

Naast stage- en afstudeerplaatsen biedt CIREX ook ruimte voor recent afgestudeerden die op zoek zijn naar een uitdagende baan. Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures verwijzen we je naar onze site: https://cirex.nl/over-cirex/vacatures

Mocht je op zoek zijn naar meer informatie of heb je vragen neem dan gerust contact op met onze Technical Director, Ir. Aschwin Maas, te bereiken via 0546-540 400 of a.maas@cirexfoundry.com.
Meer informatie over CIREX vind je op www.cirexfoundry.com