Dynobend

Contact

Dynobend
Tolstraat 36
7482 DB Haaksbergen
Nederland

+31 6 43 14 34 08

e.de.la.motte@dynobend.com

dynobend.com/

Dynobend

Dynobend

Dynobend is een internationaal opererende buigmachinefabrikant en buigspecialist met een omvangrijk portfolio van hoogwaardige buigsystemen, aanverwante producten en maatwerkoplossingen. Dynobend biedt al bijna 30 jaar buigoplossingen voor vrijwel elke sector en is dé specialist in het leveren van precisieoplossingen voor het buigen van buizen en profielen. Daarbij is dankzij onze kennis en expertise geen uitdaging te groot. Als het gebogen kán worden dan realiseert Dynobend het!

Dynobend staat bekend als fabrikant van unieke volledig elektrische CNC-buis buigmachines met “game changing” mogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen. De machines en maatwerkoplossingen van Dynobend worden gebruikt in een brede waaier van industrieën. Ook heeft Dynobend veel ervaring met speciale toepassingen rond “freeform bending” waar anderen niet alleen geen offerte voor uitgeven, maar ook vaak van weglopen. Als het te gemakkelijk of te “traditioneel” is, is het waarschijnlijk niet voor Dynobend

Turn-key Oplossingen

Dankzij onze eigen intelligente 3d programma’s en moderne technologie voor het buigen en omvormen van allerlei halffabricaten én het eigen ontwerp- en fabricageproces van gereedschappen leveren we een unieke combinatie tussen buigmachines en afwerkmogelijkheden. Ongekende buigvrijheid (3D buigen), topkwaliteit en kostenefficiënte inzet in het productieproces zijn de unieke eigenschappen voor zowel de standaardmachines als de turn-key oplossingen die Dynobend levert.

No-Nonsense

Dynobend combineert engineering, mechanica, 3d softwareontwikkeling en de interactie tussen mens en machine op unieke wijze. Welke soort buigwerk we ook willen realiseren, wij vinden de oplossing om in zo min mogelijk stappen van te buigen halffabricaat naar afgewerkt eindproduct te gaan. Daarbij realiseren we totaaloplossingen voor buigen en vervormen, in combinatie met intelligente afwerkingsoplossingen.

Dynobend heeft trots, een no-nonsense houding en een sterke drang om topkwaliteit te leveren in de Twentse genen. Onze bedrijfscultuur ademt naast ondernemerschap een sfeer van betrokkenheid, kwaliteit, innovatief denken en creativiteit. Het zijn de pijlers onder de buigoplossingen die we wereldwijd bieden.

Werken bij

Voor meer informatie over Dynobend kijk dan snel op:

www.dynobend.com

www.linkedin.com/company/dynobend-bv/

 

Of neem contact op met:

Contactpersoon: Carin Zeggelink

Telefoonnummer: 06-48756828

Onze sponsoren