Voort

Contact

Voort
Groenewoudsedijk 63
3528 BG Utrecht
Nederland

+31 88 287 10 00

info@voort.com

voort.com/

Voort

Wij zijn Voort

Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

Een baan via Voort?

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij in de toekomst bij de juiste opdrachtgever belandt. Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een technische baan die precies aansluit op jouw ambities. Een baan waar jij blij van wordt.

Jong professional programma

Je twijfelt… Werken of toch doorstuderen? Je staat aan het begin van je carrière in de techniek. Zit vol ambitie. Met het Jong professional programma ga jij je naast je baan verder ontwikkelen. De inhoud van het programma sluit aan op de behoefte van de markt. Zo krijg jij de kennis waar het onderwijs onvoldoende op inspeelt, maar die je wel nodig hebt in de praktijk. En maak je na dit jaar gemakkelijk de volgende stap in je carrière.

Wil jij meer weten over Voort? Direct jouw mogelijkheden bekijken? Of in contact komen met één van onze consultants bij jou in de buurt? Ga naar www.voort.com of volg ons via social media. (LinkedinFacebook & YouTube)

Onze sponsoren