Geocache

• 1 okt. 2020 - 30 nov. 2020
  • Sportief

Heb jij het einde van de Geocache route al gevonden? Nee?  Meer mensen hadden dat probleem door caches die verplaatst of verwijderd zijn. Met de verbeterde versie van de Geocache kun je QR codes scannen met je mobiel. Er zijn maar liefst 11 caches dit keer. Men zegt zelfs dat als je bij elke cache een rietadtje trekt en je de tussenafstanden per step doet dat je binnen 30 minuten klaar bent!

Sint Archimedes Kleurplaatwedstrijd

• 23 nov. 2020 12:00 - 6 dec. 2020 23:45
  • Sociaal
  • Aanmelden mogelijk

Hoe vier jij dit jaar de verjaardag van de goede Sint? Met Sint Archimedes natuurlijk! Dit jaar deelt de gulle Sint wat strooigoed en een kleurplaat uit. Maar dat is niet alles, kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in, ga naar de website via de QR code, lever daar een foto in en maak kans op een leuke prijs! Verschillende SV Archimedes merchandise items zijn te winnen. Schrijf je in...

CSWA en CSWP Cursus

• 8 feb. 2021 - 9 apr. 2021
  • Educatief

Wil jij je zelf ontwikkelen tot een goede tekenaar en de kneepjes van het vak leren? Schrijf je in voor de Solidworks Associate (CSWA) of Solidworks Professional (CSWP) cursus. Deze cursus wordt gegeven door Niek van Toor en eindigt met een geldig diploma!