Partners

MPS Meat Processing Systems in Lichtenvoorde joined Marel in January 2016. United, the two companies are at the forefront in developing full-line solutions and equipment for the global meat and food processing industry.

Meer informatie


VDL Enabling Technologies Group (VDL ETG) is a tier-one design & contract manufacturing partner with global operations. Our customers are 'Original Equipment Manufacturing' companies that have a leading role in high-tech manufacturing equipment and users of advanced production lines.

Meer informatie


Bij Coulisse ontwerpen we producten en collecties voor raambekleding, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Dit doen we op basis van de laatste trends en ontwikkelingen (smart home) en met focus op digitalisatie. We zijn wereldwijd bekend vanwege ons gevoel voor design en innovatie en onze marketingaanpak. Onze producten vind je in ‘s werelds grootste kantoren, bij dealers en assembleurs, op online retail-platforms en bij de lokale bouwmarkt.

Meer informatie


ETC is an innovative technology company committed to the safe, competitive, and sustainable delivery of enrichment technology services and energy solutions to our customers.

Meer informatie


De HoSt Groep biedt een volledig bio-energietechnologie portfolio aan : biogasinstallaties, biogasopwerking, biomassaketels en warmtekrachtcentrales. Wij zijn een drijvende kracht achter de energietransitie naar duurzame energie en een leider in energietechnologie voor het realiseren van duurzaamheidsambities.

Meer informatie


Wil jij meedenken en ondernemen tijdens je stage of afstudeeropdracht? Dan zit je goed bij Hollander Techniek. Ontdek onze diverse technische stages- en afstudeeropdrachten op het gebied van elektrotechniek, mechatronica, meet- en regeltechniek, werktuigbouwkunde én duurzaamheid. Wij zorgen voor goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving en actieve ondersteuning bij het behalen van jouw doelstellingen. Bepaal zelf jouw toekomst in de techniek!

Meer informatie


Wij zijn Kite Robotics, een snelgroeiend bedrijf dat robots ontwerpt en produceert voor reiniging en inspectie van o.a. wolkenkrabbers. De robots ontwerpen we zelf, van begin tot eind. Met onze robot zijn we de 1 ste in de wereld en zetten hiermee de vastgoedmarkt, schoonmaakbranche én de architectenwereld op zijn kop. Momenteel veroveren we Europa en krijgen we wereldwijde aanvragen o.a. uit Londen, Singapore en Dubai.

Meer informatie


Met passie voor techniek creëren wij innovatieve oplossingen voor maximale productiviteit. Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën. Samen met 130+ collega’s werken wij vanuit hartje Deventer aan de realisatie van high-end machines en bieden we een groot aantal technische services onder één dak.

Meer informatie


Target is hét recruitmentbureau voor de industriële sector. Als arbeidsbemiddelaar voor HBO- en WO-opgeleiden bouwen we aan carrières. En dragen we bij aan succesvolle bedrijven. Met detachering, executive search en interim management zorgen we voor de perfecte match tussen talent en bedrijf.

Meer informatie


Vernay engineers and chemists are recognized throughout the industry for their tenacious problem solving drive, and for providing co-designed, custom fluid control solutions that make our customers’ most ambitious product visions a reality. We continue to expand the capabilities of our in-house, world-class R&D laboratories in the U.S., Europe, and Asia to develop proprietary material formulations and designs for our customers.

Meer informatie


Bij Voortman Steel Machinery, onderdeel van Voortman Steel Group, maken we de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Van de ontwikkeling, bouw en installatie tot en met de technische nazorg: wij hebben de kennis ervoor in huis.

Meer informatie


Wagenborg Nedlift: specialist in horizontaal, verticaal en zwaar transport Met meer dan 150 jaar ervaring, biedt Wagenborg Nedlift unieke, vakkundige en veilige oplossingen in zwaar transport, hijswerk, engineering en aanvullende diensten. Onze medewerkers werken met passie aan de beste logistieke oplossingen voor onze klanten. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Die lossen we op met ons materieel, denkwerk (engineering) en een stabiel, ervaren eigen team medewerkers. Onze HSEQ standaard is hoog. We hebben een sterke focus op veiligheid, met als doel: zero accidents. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. www.wagenborgnedlift.com

Meer informatie