Partners

MPS Meat Processing Systems in Lichtenvoorde joined Marel in January 2016. United, the two companies are at the forefront in developing full-line solutions and equipment for the global meat and food processing industry.

Meer informatie


Dynamiek, inventiviteit, groei en een no-nonsensecultuur kenmerken de Allseas Groep. De onderneming, opgericht in 1985 en aangevoerd door Edward Heerema, legt zich toe op technische dienstverlening aan de offshore olie- en gasindustrie en is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten.

Meer informatie


CIREX is ontwikkelingspartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk in staal, geproduceerd volgens de ‘verloren wasmodel’- methode. CIREX heeft een grote naamsbekendheid en goede reputatie opgebouwd bij internationale klanten. Hier zijn we naast leverancier ook ‘preferred development partner’.

Meer informatie


Dynobend is een internationaal opererende buigmachinefabrikant en buigspecialist met een omvangrijk portfolio van hoogwaardige buigsystemen, aanverwante producten en maatwerkoplossingen. Dynobend biedt al bijna 30 jaar buigoplossingen voor vrijwel elke sector en is dé specialist in het leveren van precisieoplossingen voor het buigen van buizen en profielen

Meer informatie


Nijhuis Industries levert solide oplossingen voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning, met hoogstaande intelligente innovaties in een breed scala van industrieën. We voldoen aan zowel de uitdagingen van vandaag als die van de toekomst, als bijdrage aan een circulaire economie in een wereld die constant verandert. Om te voldoen aan de wensen van de klant, biedt Nijhuis op maat gemaakte installaties om duurzame winst te behalen uit (afval)water, proceswater en afval.

Meer informatie


More than 70 years of experience in manufacturing industry. NTS develops, produces, assembles and tests complex (opto) mechatronic systems and mechanical modules for large, high-tech machine manufacturers (OEMs).

Meer informatie


Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

Meer informatie


Voortman Steel Machinery is een moderne en dynamische onderneming met een sterke marktpositie in zowel Europa als de rest van de wereld. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, installatie en technische nazorg van productiemachines voor de staalverwerkende industrie.

Meer informatie


Onze sponsoren