Partners

MPS Meat Processing Systems in Lichtenvoorde joined Marel in January 2016. United, the two companies are at the forefront in developing full-line solutions and equipment for the global meat and food processing industry.

Meer informatie


VDL Enabling Technologies Group (VDL ETG) is a tier-one design & contract manufacturing partner with global operations. Our customers are 'Original Equipment Manufacturing' companies that have a leading role in high-tech manufacturing equipment and users of advanced production lines.

Meer informatie


Allseas is a world-leading contractor in offshore pipeline installation, heavy lift and subsea construction. Dynamism, inventiveness, rapid progress and a no-nonsense attitude are the hallmark of Allseas. For over 35 years, we have been developing cutting-edge technology and pushing the boundaries to deliver state-of-the-art solutions to meet the market’s ever-changing needs.

Meer informatie


Bij Coulisse ontwerpen we producten en collecties voor raambekleding, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Dit doen we op basis van de laatste trends en ontwikkelingen (smart home) en met focus op digitalisatie. We zijn wereldwijd bekend vanwege ons gevoel voor design en innovatie en onze marketingaanpak. Onze producten vind je in ‘s werelds grootste kantoren, bij dealers en assembleurs, op online retail-platforms en bij de lokale bouwmarkt.

Meer informatie


Dynobend is een internationaal opererende buigmachinefabrikant en buigspecialist met een omvangrijk portfolio van hoogwaardige buigsystemen, aanverwante producten en maatwerkoplossingen. Dynobend biedt al bijna 30 jaar buigoplossingen voor vrijwel elke sector en is dé specialist in het leveren van precisieoplossingen voor het buigen van buizen en profielen

Meer informatie


ETC is an innovative technology company committed to the safe, competitive, and sustainable delivery of enrichment technology services and energy solutions to our customers.

Meer informatie


More than 70 years of experience in manufacturing industry. NTS develops, produces, assembles and tests complex (opto) mechatronic systems and mechanical modules for large, high-tech machine manufacturers (OEMs).

Meer informatie


Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologiën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel uiteenlopende markten

Meer informatie


Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

Meer informatie


Bij Voortman Steel Machinery, onderdeel van Voortman Steel Group, maken we de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Van de ontwikkeling, bouw en installatie tot en met de technische nazorg: wij hebben de kennis ervoor in huis.

Meer informatie


Wij ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd fysieke en visuele tools voor teams. Wij zijn een klein, jong en vlot bedrijf in een gloednieuw pand aan de Josink Es in Enschede. Ons doel is om onze medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Wij zijn een jong, enthousiast bedrijf. Wij ontwerpen, produceren en verkopen onze eigen producten wereldwijd. Met onze fysieke producten willen we teams beter laten samenwerken. Wij geloven dat, naarmate werkzaamheden tastbaarder gecommuniceerd worden, betrokkenheid en toewijding toeneemt. En dat resulteert uiteindelijk in meer eigenaarschap en ondernemendheid, de voorwaarden voor waarde creatie. Wij zijn een internationaal bedrijf en leveren onze producten in meer dan 60 landen. Meer weten over werken bij ons? Onze collega’s vertellen in de reviews over het werken bij PATboard.

Meer informatie


Onze sponsoren