Partners

MPS Meat Processing Systems in Lichtenvoorde joined Marel in January 2016. United, the two companies are at the forefront in developing full-line solutions and equipment for the global meat and food processing industry.

Meer informatie


VDL Enabling Technologies Group (VDL ETG) is a tier-one design & contract manufacturing partner with global operations. Our customers are 'Original Equipment Manufacturing' companies that have a leading role in high-tech manufacturing equipment and users of advanced production lines.

Meer informatie


Bij Coulisse ontwerpen we producten en collecties voor raambekleding, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Dit doen we op basis van de laatste trends en ontwikkelingen (smart home) en met focus op digitalisatie. We zijn wereldwijd bekend vanwege ons gevoel voor design en innovatie en onze marketingaanpak. Onze producten vind je in ‘s werelds grootste kantoren, bij dealers en assembleurs, op online retail-platforms en bij de lokale bouwmarkt.

Meer informatie


ETC is an innovative technology company committed to the safe, competitive, and sustainable delivery of enrichment technology services and energy solutions to our customers.

Meer informatie


De HoSt Groep biedt een volledig bio-energietechnologie portfolio aan : biogasinstallaties, biogasopwerking, biomassaketels en warmtekrachtcentrales. Wij zijn een drijvende kracht achter de energietransitie naar duurzame energie en een leider in energietechnologie voor het realiseren van duurzaamheidsambities.

Meer informatie


KENC Engineering is een echt Twentsch ingenieursbureau. Met een hecht team van techneuten ontwerpen en bouwen wij al 20 jaar grote, unieke tools voor de offshore industrie. Op dit moment zijn wij onze ambitieuze groeiplannen aan het uitrollen en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Meer informatie


Wij zijn Kite Robotics, een snelgroeiend bedrijf dat robots ontwerpt en produceert voor reiniging en inspectie van o.a. wolkenkrabbers. De robots ontwerpen we zelf, van begin tot eind. Met onze robot zijn we de 1 ste in de wereld en zetten hiermee de vastgoedmarkt, schoonmaakbranche én de architectenwereld op zijn kop. Momenteel veroveren we Europa en krijgen we wereldwijde aanvragen o.a. uit Londen, Singapore en Dubai.

Meer informatie


Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

Meer informatie


Bij Voortman Steel Machinery, onderdeel van Voortman Steel Group, maken we de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Van de ontwikkeling, bouw en installatie tot en met de technische nazorg: wij hebben de kennis ervoor in huis.

Meer informatie


Onze partners