Excursies

Excursies

SV Archimedes heeft meerdere commissies die onder andere excursies naar bedrijven organiseren. Voor elke studierichting is er een specifieke commissie die probeert minimaal 1 excursie per kwartiel te organiseren naar een voor die studie interessant bedrijf. Houd de website-agenda in de gaten voor opkomende excursies en schrijf je snel in, want vol is vol.

Geen aanstaande evenementen

Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling

Voor Mechatronica is het verplicht om voor PPO of naar een beurs te gaan, of om meerdere bedrijven te bezoeken. SV Archimedes helpt hierbij. Je kan zelf contact opnemen met een bedrijf, maar je kan ook ons al het het werk voor je laten doen. Het enige wat jij moet doen is je op tijd inschrijven voor de excursie op onze website en achteraf een A4'tje invullen en laten ondertekenen door een bestuurslid van SV Archimedes.

Gelieve wel achteraf pas het formulier invullen en door een bestuurslid laten ondertekenen. 

PPO Excursie Formulieren

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Formulier_excursies.pdf 810.3 kB
Formulier_excursies_invulbaar.pdf 807.2 kB

Stage en afstuderen

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Kom dan een keer mee met een excursie van SV Archimedes. Voor elke studie hebben wij een commissie die probeert elk kwartiel minimaal 1 excursie te organiseren bij een interessant bedrijf. De bedrijven zijn altijd blij met een grote groep studenten die langs komt om te kijken, en meestal verlaat je het bedrijf met wat extra visitekaartjes op zak. 

SV Archimedes heeft veel partners die helpen de verenging te doen wat we nu doen. Deze partners passen goed bij je huidige studie. Klop eens bij een van onze partners aan en vraag naar mogelijkheden voor stage of afstuderen.