Carrière

SV Archimedes is een jonge vereniging, waardoor de inkomsten nog beperkt zijn. Door partners aan te trekken hoopt de vereniging meer te kunnen betekenen voor haar studenten. Hierbij valt te denken aan studiegerelateerde activiteiten, zoals excursies, lezingen en symposia. Maar SV Archimedes zal ook proberen om het studieklimaat aangenamer te maken voor de studenten, bijvoorbeeld met gezellige activiteiten. Een ander doel is het enthousiast maken van studenten voor het vakgebied van de Werktuigbouwkunde, Industrieel product ontwerpen, Chemische technologie en Mechatronica, bijvoorbeeld tijdens open dagen en tijdens de introductie. Niet alleen een voordeel voor de studenten, maar ook een voordeel voor u later als werkgever.

Om deze doelen te kunnen bereiken, is SV Archimedes hard op zoek naar partners in het bedrijfsleven. Bedrijven die een leerzame rondleiding of presentatie willen geven, bedrijven die willen adverteren onder Werktuigbouwkundige, Industrieel product ontwerpen, Chemische technologie en Mechatronica studenten, bedrijven die in persoonlijk contact willen komen met studenten, of bedrijven die onze vereniging gewoon een financieel steuntje in de rug willen geven.

marel_logo.png

Hoofdsponsor Marel

MPS Meat Processing Systems in Lichtenvoorde joined Marel in January 2016. United, the two companies are at the forefront in developing full-line solutions and equipment for the global meat and food processing industry.

Marel is an international supplier of integrated systems, products and services for the Fish, Meat and Poultry industry.  Our tagline is Advancing Food Processing. That’s at the heart of everything we do. We want to push food processing further. We want to make it better. That is our passion.
Our team is comprised of approximately 4600 employees worldwide, offices and subsidiaries in 30 countries across 6 continents, and a network of more than 100 agents and distributors.

Marel Meat

Marel Meat in Lichtenvoorde is the global provider of automated slaughter lines for pigs, cattle and sheep, CO2 stunning systems, cutting and deboning lines, intra logistic systems and waste water treatment systems. All supplied systems can be supported by Marel Meat Service 24 hours a day, 7 days a week.

Business units

Marel Red Meat Slaughtering is the market leader for the supply of process machinery, transport systems and controls for the slaughtering line processing of pigs, cattle, calves and sheep. We design, manufacture and install effective solutions for customers worldwide.

Marel Food Logistic systems designs and installs systems for the distribution, processing, temporary storage and computerized order picking of a wide range of products. We use the latest control technologies to provide effective and efficient systems for the meat processing and wider food industry.

Marel Water Treatment specializes in the supply of systems for the treatment of industrial waste water. This also involves equipment for sludge separation and de-watering. The extensive expertise of Marel Water Treatment includes, but is not limited to, meat, dairy, produce, edible oils, rendering and textiles.

Finally Marel Meat service is specialized in the technical support for all our activities. We provide remote monitoring of customer’s equipment, one-to-one technical advice through our helpdesk and worldwide service and maintenance on our customer premises.

Our vision

In partnership with our customers we are transforming the way food is processed. Our vision is of a world where quality food is produced sustainably and affordably.

Internship

For more information on our company, please go to www.marel.com/meat

If you are interested in a technical internship at our company, please contact Ellen.Hilhorst@marel.com