KENC Engineering B.V.

KENC Engineering B.V.

KICKSTART YOUR CAREER AT KENC

Grote, zware en unieke machines voor de offshore industrie. Dat is wat KENC ontwerpt én bouwt vanuit Oldenzaal.

 

WAT WIJ DOEN

KENC Engineering is een echt Twentsch ingenieursbureau. Met een hecht team van techneuten ontwerpen en bouwen wij al 20 jaar grote, unieke tools voor de offshore industrie. Op dit moment zijn wij onze ambitieuze groeiplannen aan het uitrollen en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

 

ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn de marktleiders zoals Van Oord, Boskalis of Seaway7. Met hun complexe schepen installeren zij grote constructies in zee. Fundatiepalen, windturbines of andere grote constructies. Wij helpen hen daarbij door het ontwerpen, bouwen en leveren van grote machines waarmee ze deze zware constructies kunnen tillen en installeren.

 

OP ZOEK NAAR JE EERSTE BAAN?

Is het einde van je studie bijna in zicht? Dan ben je waarschijnlijk aan het bedenken waar je straks wilt gaan werken. Bij KENC heb je de keuze om aan de slag te gaan als project engineer of als FEM engineer. Betrokken vanaf het conceptontwerp tot en met die werkende machine aan boord van het schip.

 

ONTDEKKEN TIJDENS HET KICKSTART PROGRAMMA

Nog geen idee wat je wilt gaan doen? Of keuzestress door alle mogelijkheden? Kom lekker ontdekken door te doen. In ons Kickstart Programma ben je in een 12 of 24 maanden traject direct onderdeel van een projectteam. Hier doe je ervaring op in verschillende functies. Als project engineer ontwerp je bijvoorbeeld grote hijsgereedschappen, vanuit je rol als FEM engineer ben je betrokken bij het maken van sterkteberekeningen en je kunt samen met een lead engineer een fabricageproces ervaren waarbij meerdere componenten worden geassembleerd tot een woest grote machine.

 

STAGE OF AFSTUDEREN

Elk jaar hebben we enkele plekken voor stagiaires of afstudeerders. Ook hierin werk je mee aan concepten voor toekomstige machines en ben je direct onderdeel van een projectteam.

 

VERDER PRATEN?

Nieuwsgierig geworden? Hieronder onze contactgegevens. Bel gerust of stuur een mail om eens verder te praten. Of nog leuker, gewoon om een afspraak te maken bij ons op ons kantoor! De koffie en thee is heerlijk 😉.

 

Vincent Vinkoert

Business development manager

 

T  +31 541 533 193
M +31 6 308 469 86
E vincent.vinkoert@kenc.nl
www.kenc.nl

 

Instagram: https://www.instagram.com/kenc.engineering/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kenc-engineering-bv