Bedrijvendag - LED Engineering

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
BedCie (Bedrijvendagcommissie)
Vanaf
25 mei 2020 00:00:00
Tot
25 jun. 2020 23:50:00
Locatie
https://www.bedrijvendag-led.nl/online-bedrijvendag/

Bedrijvendag - LED Engineering

Beste studenten van de academie LED, 

Zoals jullie waarschijnlijk weten, word er jaarlijks een technische bedrijvendag georganiseerd op het Saxion door de verenigingen SV Archimedes en s.v. Watt.  

Deze bedrijvendag is voornamelijk bedoelt om jullie met een vijftigtal technische bedrijven kennis te laten maken. Door contact met deze bedrijven kun je de kans op stage- en afstudeeropdracht flink vergroten
Voor de bedrijven is het ook een kans om jullie te leren kennen en zo een indruk bij de studenten achter te laten. Een soort promotie dus.

Helaas is de geplande bedrijvendag dit jaar niet mogelijk door de uitbraak van het COVID-19 virus. Om er toch voor te kunnen zorgen dat jullie kennis kunnen maken met de bedrijven en de bedrijven met jullie, hebben we als alternatief de online bedrijvendag bedacht!  

Op deze website kunnen bedrijven vacatures plaatsen voor stage- en afstudeeropdrachten en banen voor na de studie. Op deze manier kunnen jullie als studenten toch nog kennis maken met de vele bedrijven en ook een goeie kans maken op stage- en afstudeeropdrachten.

De website is te vinden op:
https://www.bedrijvendag-led.nl/ 

De website zal toegankelijk zijn van 25 mei t/m 25 juni. 

Dus als je graag je kansen wilt vergroten en kennis maken met vele technische bedrijven, kom dan gerust een kijkje nemen op de website!  

Groetjes, 
De Bedrijvendag Commissie van SV Archimedes en s.v. Watt

Onze sponsoren