HoSt Group

HoSt Group

Wat doen wij?

Samen maken we de energietransitie mogelijk. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

De grootste uitdaging die we ooit hebben gekend realiseren: de energietransitie naar duurzame energie. Dat doen we bij de HoSt Groep. Met een sterk en talentvol team, een diepgewortelde ondernemerscultuur, innovatieve technologieën en de vele internationale successen en mijlpalen maken we deze transitie wereldwijd mogelijk. Ons team, verspreid over 7 landen, zet zich wereldwijd in voor technologische oplossingen en innovaties voor duurzame energie en is toegewijd om duurzaamheidsambities te halen. Denk je na over het bouwen van een energieke carrière met een purpose? We gaan graag met je in gesprek, want deel uitmaken van het dynamische HoSt team betekent samen bouwen aan een wereld die leefbaar en woonbaar is voor de aankomende generaties van deze planeet.

Wie zijn wij?

De HoSt Groep is een groot wereldwijd opererend familiebedrijf van de tweede generatie dat toegewijd is aan duurzame energietechnologieën. Door het produceren van hernieuwbare energie en hoogwaardige eindproducten uit methaanuitstotende grondstoffen zoals mest, rioolslib en voedselafval, zorgen we voor de reductie van allerlei emissies. HoSt onderscheidt zich als een voorloper in technologische innovatie die bijdraagt aan het succes van een circulaire economie en de ontwikkeling en versnelling van de bredere energietransitie. HoSt heeft naast het hoofdkantoor in Nederland kantoren in Amerika, Frankrijk, Letland, Polen, Duitsland en Engeland en meer dan 300 gebouwde installaties in meer dan 30 landen over vier continenten. Voor de door HoSt geleverde systemen, heeft HoSt 24/7 service- en onderhoudsteams.

Innovatie en ondernemerschap zijn diep geworteld bij HoSt, waarbij onze technologieën het resultaat zijn van in-house ontwikkeling – zoals verschillende patenten, een continu sterk R&D programma en een sterke wereldwijde groei op het gebied van mensen en projecten.

Jouw toekomst bij HoSt

Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s, maar ook vele studenten voor een enerverende baan of stage en de kans krijgen om door te stromen. Nieuwe mensen betekent nieuwe ideeën, kansen en groei op alle gebieden. Bij HoSt zorgen we dat je alle ruimte krijgt om te groeien binnen je functie, afdeling of cross-department. Binnen een stage krijg je een actieve rol binnen een (onderzoeks)project en draag je bij aan de ontwikkeling van producten, technologieën en/of innovaties. We organiseren regelmatig excursies naar onze bio-energiecentrales waar je alles leert over de toegepaste processen, technieken en uitdagingen. Nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag met je in gesprek over de kansen bij HoSt en over hoe jij je toekomst binnen ons bedrijf voor je ziet.

Bezoek www.werkenbijhost.nl voor alle carrièremogelijkheden, stages en traineeships bij de HoSt groep. Of neem contact op met: internship@host.nl voor stages en recruitment@host.nl voor vacatures of een open sollicitatie.

Op ons YouTube-kanaal zie je meer van HoSt!