VDL Enabling Technologies Group Almelo

Contact

VDL Enabling Technologies Group Almelo
Bornsestraat 345
7601 PB Almelo
Nederland

+31 546 54 07 96

imane.abba@vdletg.com

vdletg.com/nl/het-bedrijf/locaties/almelo/

VDL Enabling Technologies Group Almelo

Heb jij net zo’n passie voor techniek als wij?

Als je producten wilt maken die op het randje van het maakbare zijn en wilt werken met de allernieuwste technieken, dan bij je bij ons aan het juiste adres. VDL ETG Almelo ontwikkelt en produceert complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van 700 enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie.

De ideale combinatie van engineering en productie in eigen huis

De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt VDL ETG uniek. VDL ETG Almelo is een trotse werkgever met fantastische carrièremogelijkheden voor technische professionals in binnen- en buitenland. We beschikken over diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus, van productie tot aan managementfuncties. Onze medewerkers zijn onze kracht.

Jouw werkomgeving

Werken bij VDL ETG Almelo betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap en zijn er vele mogelijkheden om door te groeien. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen elk van de functies.

Jouw carrièremogelijkheden

Benieuwd of wij een goede match zijn voor elkaar? Kijk voor meer informatie over VDL ETG Almelo op onze website: https://www.vdletg.com/almelo.

Op zoek naar een stage-, afstudeeropdracht of een baan? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar recruitment.almelo@vdletg.com of bekijk onze openstaande vacatures op https://www.werkenbijvdl.nl/vdl-etg-almelo. We komen graag met je in contact! 

Onze sponsoren