Voortman

Contact

Voortman
Plaagslagen 16
7463 PH Rijssen
Nederland

+31 548 53 63 73

werkenbij@voortmansteelgroup.com

voortmansteelgroup.com

Voortman

Wie zijn wij?

Om in te spelen op de vragen en behoeften van onze klanten werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en de verbetering van onze bestaande machines. Als machinebouwer zoeken wij op technologisch gebied steeds de grenzen op door onze expertise te combineren met nieuwe technologieën. Dit levert ons veel nieuwe inzichten op, die we omzetten naar gebruiksvriendelijke toepassingen in onze machines.

Samen leren

Hard werken en plezier hebben in het werk zijn essentieel voor onze bedrijfscultuur. Wij bieden je een actieve rol in één van onze vele technische projecten. Je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatief en we helpen je waar mogelijk om je stage of afstudeerperiode succesvol te laten verlopen. Daarnaast leren we ook graag van jouw frisse blik op ons bedrijf. We organiseren tijdens je stage- of afstudeerperiode meerdere bijeenkomsten waarbij directie en studenten kennismaken en ideeën met elkaar uitwisselen.

Na je studie

Je zult niet de eerste Voortman-medewerker zijn die na zijn stage of afstudeerperiode bij ons blijft werken. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe jij je verdere loopbaan binnen ons bedrijf voor je ziet. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers graag bij ons werken en bieden ze daarom graag mogelijkheden voor hun persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden ambitieuze starters diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je deelnemen aan ons traineeprogramma en kunnen we samen een loopbaanplan opstellen.

Ga voor een actueel overzicht van onze vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden naar:
www.voortmansteelgroup.com
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan contact op met Annelon Beltman.