Voortman

Contact

Voortman
Plaagslagen 16
7463 PH Rijssen
Nederland

+31 548 53 63 73

werkenbij@voortmansteelgroup.com

voortmansteelgroup.com

Voortman

Wie zijn wij?

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies en machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

 

De Voortman Steel Group bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme: de Machinery divisie en Construction divisie, met Voortman Steel Machinery B.V. en Voortman Steel Construction B.V. als belangrijkste werkmaatschappijen. Binnen ons bedrijf voeren nuchterheid in combinatie met vakmanschap en de passie daarvoor de boventoon. Beslissingen nemen, kunnen we snel. Heb je een goed idee en levert het wat op voor de klant? Voer het dan vooral uit! Als je het niet probeert, kom je ook niet verder. Ondernemerschap zit ons in het bloed. En dat merk je, dat voel je en zie je; waar je je ook in ons bedrijf bevindt.

 

Samen leren

Hard werken en plezier hebben in het werk zijn essentieel voor onze bedrijfscultuur. Wij bieden je een actieve rol in één van onze vele technische projecten. Je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatief en we helpen je waar mogelijk om je stage of afstudeerperiode succesvol te laten verlopen. Daarnaast leren we ook graag van jouw frisse blik op ons bedrijf. We organiseren tijdens je stage- of afstudeerperiode meerdere bijeenkomsten waarbij directie en studenten kennismaken en ideeën met elkaar uitwisselen.

 

Na je studie

Je zult niet de eerste Voortman-medewerker zijn die na zijn stage of afstudeerperiode bij ons blijft werken. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe jij je verdere loopbaan binnen ons bedrijf voor je ziet. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers graag bij ons werken en bieden ze daarom graag mogelijkheden voor hun persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden ambitieuze starters diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je deelnemen aan ons traineeprogramma en kunnen we samen een loopbaanplan opstellen.

Ga voor een actueel overzicht van onze vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden naar:
www.voortmansteelgroup.com
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan contact op met Annelon Beltman of Sietse Koenjer

Naam: Sietse Koenjer
Functie: Corporate Recruiter
Telefoon: 06-89 92 06 96
E-mailadres:  werkenbij@voortman.net / s.koenjer@voortman.net